Настаняване

 

Хостел La Maison разполага с четири двойни стаи и две четворки, всички със самостоятелни санитарни възли, контролиран картов достъп. Предлага кабелна телевизия и безплатен безжичен интернет, парно отопление. Във вътрешните пространства и стаите не се пуши. Не се допускат домашни любимци. Безплатен обществен паркинг е възможен в района, както и в двора на хостела.

 

За резервация са необходими име, дата и час на пристигане, дата на освобождаване, вид и брой стаи, телефон за контакт. Резервациите могат да бъдат направени на място в хостела или на reception@lamaisonruse.com

 

Всички непредплатени резервации са валидни до 2 часа след посочения час на пристигане.

 

Настаняването в хостела се извършва след 14.00 часа. При предварителна уговорка може и в друго време.

 

Регистрацията на гостите се извършва само след представяне на документ за самоличност.

 

При регистрация гостите трябва да заплатят цялата сума за своя престой. Плащането може да бъде извършено чрез дебитни или кредитни карти на място. Ние приемаме само плащания в български лева (BGN) и Евро (EUR).

 

Стаята се освобождава до 12.00 часа в деня на отпътуването, след този час се заплаща престой в размер от 10,00 лв. на час.

 

При напускане на хостела гостите са длъжни лично да оставят ключовете на рецепцията и да изчакат да се направи проверка на стаята.

 

Не се допуска нощуване в хостела на лица, които не са регистрирани. Не се допуска пребиваване на лица в стая, в която не са регистрирани.

 

Гостите на хотела трябва да пазят тишина през нощните часове (след 23 часа) и следобедните часове (от 14 до 16 часа).

 

В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети (багажи, мотоциклети, велосипеди и др.)

 

Гостите нямат право да внасят и използват електронагревателни (отоплителни) уреди и съоръжения по време на престоя си.

 

Не е разрешено разместването на мебели и имущество в стаите и помещенията на хостела.

 

Забранява се изнасянето на всякакъв вид имущество (хавлии, кърпи, инвентар, посуда и др.) Гостите на хостела носят материална (финансова) отговорност за повреденото и изгубено имущество на хостела. Щетите се заплащат на рецепция при напускане по установен ценоразпис.

 

При създаване на проблемна ситуация или неизправност във функционирането на стаите за настаняване, потърсете помощ на рецепция или на посочените телефони.

 

При констатирани нарушения на вътрешния ред , нарушаване на законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хостела, собственикът има право да прекрати договора и престоя на гостите в хостела.